статьи о собаках

#OLYMPICLAB в Тернопільській ЗОШ №4

Ранок понеділка,19.02 , для четвертокласників Тернопільської ЗОШ №4 був цікавим- адже день розпочався зі знайомства з представниками осередку Національного олімпійського комітету України в Тернопільській області.

До дітей завітав МС з вільної боротьби, багаторазовий призер чемпіонатів України та учасник чемпіонату світу серед кадетів Подолянюк Сергій. Він поділився зі школярами своїм досвідом та розповів про свій шлях у спорті.

Також КМС з дзюдо та самбо, стипендіатка Тернопільського осередку НОК України Демчук Валерія та МС з веслування на каное, представниця Тернопільського осередку Гикава Анастасія розповіли про розвиток спорту в Україні та популяризацію його у області.

#OLYMPICLAB за напрямком «Чат з чемпіонами та навички лідерства»познайомив школярів з олімпійським рухом, українськими спортсменами та новими видами спорту!

Під час заходу відбулася спортивна  вікторина, майстер-клас з боротьби дзюдо або вільної боротьби.

Школярі з запалом в очах спостерігали за діями спортсменів ,без подарунку не залишився жоден учасник #OlympicLab: блокноти та зошити з олімпійською символікою будуть нагадувати дітям про цікаве знайомство з НОК України та олімпійським рухом у світі.

#НокТернопіль #NocUkraine

шаблоны joomla образование