статьи о собаках

Шкільний Музей Національної Звитяги (до 2022 року – Музей Бойової Слави) має багатолітню історію і вже давно займає провідне місце в освітньому процесі.  Адже саме музей  найкраще, найповніше може передавати атмосферу історичної епохи або події, тим самим допомагаючи в формуванні історичного мислення підростаючого покоління, а також патріотичного виховання,

Починаючи з 2015 року в Музеї Національної Звитяги висвітлюються подвиг та героїзм учасників Революції Гідності, війна на сході України та повномасштабне вторгнення.

 Уся представлена в музеї композиція символізує єднання героїзму, мужності та людяності воїнів-захисників, які в минулому й нині боронять рідну землю від окупантів. Нам дуже важливо зберегти свідчення про події на Сході України, про воїнів-сміливців, які там виборюють нашу незалежність, і передати правду новому поколінню.

Експонати згруповані в кілька експозицій:

1. Друга світова війна і наш край.

2. Хроніка визволення Тернополя від нацистів

3. Євромайдан і Революція Гідності

4. Російсько-українська війна.

Тут проводяться музейні уроки історії, тематичні виховні заходи, екскурсії для учнів нашої школи та інших шкіл Тернополя, зустрічі з учасниками бойових дій та волонтерами.

шаблоны joomla образование