статьи о собаках

 

Нотатки із шкільного життя

Голоюх Максим 11 клас

За що я люблю свою школу? Не знаю! У нас не найкращий фасад, не найкращі вікна, не найкращий ремонт. Але, мабуть, я люблю її за ту енергетику, яку цілодобово створюють люди в ній. Люблю відчуття, коли заходиш у школу і відразу розумієш, що сьогодні не буде нудно. Я дуже люблю школу, а особливо людей, що знаходяться поруч зі мною кожен день. В решті-решт саме їх я згадуватиму не один десяток років потому.

 

Дацишин Ольга 11 клас

Запитуєте, за що я її люблю? Насамперед, школа навчила мене жити, допомогла знайти справжніх друзів.

 

Піддема Катерина  6-Б клас

Моя школа надихає мене, тут я почуваюся , як у рідному домі.

 

Михнюк Максим 11 клас

Для мене цінним є те, що мої батьки навчались тут.

Але більш за все я люблю школу за  те, що тут є люди, які  час від часу силою змушують нас вчити той чи інший предмет  заради нашого ж блага. Безмежно дякую їм за терпіння.

 

Климкович   Нікіта  5-В клас

Любіть четверту школу, бо нема нічого кращого, ніж  рідний дім.

 

Поважний  Денис  6-Б клас

Я не заперечую, що моя школа не ідеальна, але атмосфера в ній наче в казці, яка вчить, розказує і веселить.

 

Чабан Ярослав 6-Б клас

На мою думку, наша школа найкраща! Хоча б тому, що її випускником є Ігор Поклад.

 

Савчук Христя 6-Б клас

Тут, у нашій школі, вчать не боятися висловлювати свою думку, бути такою, яка ти є насправді.

 

Борецька Каміла 8-А клас

Найкращі спогади про школу не описати словами. Вони завжди викликають  у мене посмішку. Чи  то від жартів моїх однокласників, чи  то через радісні обличчя вчителів...  Ми повинні усвідомити, що ходити до школи – це не покарання.

Для мене школа - це запах нових підручників, булочок із шкільної  їдальні, це нові друзі та знайомства, це те місце, де ти, швидше за все, зустрінеш своє перше кохання. Я вважаю, що мені дуже пощастило, що я навчаюсь у такій  чудовій  школі. Саме в цьому закладі розкрилась моя особистість та здібності.

 

Чеверда Н. 8-А клас

Мені подобається моя школа – острівець знань та зустрічей  з добрими друзями, однокласниками, учителями.

 

Маракін Максим 11 клас

Справді кажуть: у подорожі важливе не місце, а люди. Школа стала для мене подорожжю.

 

Громик Юлія 6-Б клас

Тут вчилися мої дві сестри. Оця  школа ніби «перейшла» мені у спадок, тому для мене четверта школа – це школа моєї родини!

 

Марчук Дмитро 9-В

У  той день, коли я вперше переступив поріг цього прекрасного «храму науки», я зрозумів , що саме тут почнеться цікава та захоплююча подорож  у світ знань. На кожному уроці вчителі вкладають у нас величезну  частинку своєї  душі заради того, щоб ми виросли освіченими та працьовитими людьми.

 

Атаманчук Юрій 9-В

У моїй школі привітливе все: учні, учителі, навіть у певній мірі інтер’єри кабінетів.

 

Веремчук Дмитро 9-В

Наша школа мені подобається тим, що тут проводиться багато веселих, пізнавальних і цікавих заходів.

 

Ковальчук Христина 9-Б

Я щаслива, що зараз наша школа не стоїть на місці, а впевнено робить крок до вдосконалення . Пройде час, і вона обов’язково досягне найвищого рівня, і учні здобуватимуть тут міцні знання. Дружнє ставлення і сучасні погляди  формують основу нашої школи.

 

Арутюнян Шушан  9-А

Дев’ять років тому я мріяла піти у перший клас.

У моїй пам'яті перший день вересня й досі пахне жовтим листям. Концерт, що підготували старшокласники,  здавався чарівним. У школі я знайшла багато друзів. За це я люблю свою школу, як рідний дім.

 

Хабарова Євангеліна 9-А

Жодна тернопільська школа, крім  четвертої , мабуть, не зможе пишатися тим, що розташована у будівлі, яка є архітектурною пам’яткою. Зовсім нещодавно школі  виповнилося 70 років  , але і сьогодні вона виглядає так само гордо та велично, як і багато років тому, зустрічаючи з нами світанки та захід сонця.

 

Бурчик Анна 9-А

Рік за роком ми дорослішаєм. Мабуть, тому наша любов до школи змінюється. Замість дитячого захоплення приходить почуття спокою і захищеності. Школа дає знання, якими ми користуємось усе життя . Ось за це я люблю свою школу.

 

Залян Тігран 7-А

Моя школа – це найкраща школа на Землі, тому я дуже хочу, щоб її забезпечували гідним спортінвентарем, комп’ютерами й музичними інструментами. Любі друзі, давайте на шляху удосконалення нашої школа, ми почнемо з себе і будемо допомагати їй у розвитку. Тоді наш навчальний заклад буде ідеальним.

 

Мороз Максим 7-А

Крім цікавих уроків, нам, школярам, велике задоволення приносять перерви. Ми бігаємо, розважаємося, граємо цікаві ігри, спілкуємося. Вчителі…Вони намагаються навчити нас чогось нового, щодня вони роблять з нас вихованих та розумних людей . Я дуже люблю свій другий дім – рідну школу.

 

Нагорний А. 5-В

Моя четверта школа – найкращий заклад у світі.

 

Полякова Марія 7-А

Я люблю четверту школу  … за їжу. Деколи мені, здається, що я ходжу сюди виключно заради їдальні. Окремо хочу подякувати за перепічку.

шаблоны joomla образование